e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Πατριαρχική Λειτουργία στην Pretoria Νοτίου Αφρικής. Μνημόσυνο 76 ομογενών - θυμάτων Covid-19 [live-photos]


Πρωί Κυριακής Η΄ Λουκά, 14 Νοεμβρίου 2021, τελείται Πατριαρχική Λειτουργία στον ελληνορθόδοξο Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής, προεστώτος του Μακ. Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β΄, συλλειτουργούντος δε του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβ. Μητροπολίτου Ιωαννουπόλεως και Πρετορίας κ. Δαμασκηνού. 
    Στο τέλος της Ευχαριστιακής Συνάξεως έχει προβλεφθεί να ψαλεί Πατριαρχικό Τρισάγιο υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως 76 ομογενών, οι οποίοι εξεδήμησαν προς Κύριον, μολυνθέντες από τον θανατηφόρο Κορονοϊό του καιρού μας.
    Για όλα είχε μεριμνήσει, με τρόπο άψογο, ο Εφημέριος της εν λόγω μεγάλης και περιώνυμης Ενορίας, Αρχιμανδρίτης Μιχαήλ Βισβίνης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ 
και αποκλειστικές ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:











































Δεν υπάρχουν σχόλια: