e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Στον Ναό της Παναγούλας θα γιορτάσει αύριο Χριστούγεννα το Βανάτο

Αύριο το πρωί, μέρα γιορτής, μέρα της Θείας Γέννας, 25 Δεκεμβρίου 2021, η Ενορία μας θα εκκλησιασθεί στον Ναό της Παναγούλας μας, εδώ στο Βανάτο της Ζακύνθου. Απόψε, ικανός αριθμός Ενοριτών, αλλά και πιστοί από την ευρύτερη περιφέρεια προσήλθαν στο Μυστήριο της Εξομολογήσεως, ώστε αύριο να προσέλθουν και να μεταλάβουν του Αυτοθυσιαζόμενου Θείου Βρέφους. 

Οι καμπάνες του Όρθρου των Χριστουγέννων θα ηχήσουν στις 7.45 το πρωί, ενώ η Θεία Λειτουργία θα αρχίσει περί τις 9 π.μ. Αντί άλλης ομιλίας θα αναγνωσθεί το Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄.

Όσοι φιλέορτοι πιστοί, καλοδεχούμενοι!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια: