e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Νέος Διάκονος στους Αγ. Πάντες Camden Town Λονδίνου

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Πάντων Camden Town λειτούργησε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, την Κυριακή προ των Χριστουγέννων.

Μετά του Σεβασμιωτάτου συλλειτούργησαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. κ. Νικόδημος Αναγνωστόπουλος και ο ιερατικώς Προϊστάμενος του Ναού κ. Γεώργιος Ζαφειράκος, τον οποίο ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος για την επέτειο 48 χρόνων ιεροσύνης.

Ο Σεβ. κ. Νικήτας παρουσίασε επίσης στους πιστούς τον νέο Διάκονο που θα υπηρετεί στον Ι. Ναό, κ. Κωνσταντίνο Μαμούρη, στον οποίο επίσης ευχήθηκε ευλογημένη διακονία, δύναμη και υπομονή.
















Δεν υπάρχουν σχόλια: