e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Μήνυμα του Πρωθυπουργού της Αγγλίας προς την Αρχιεπισκοπή Θυατείρων

Μήνυμα απέστειλε προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας ο Εξοχώτατος Πρωθυπουργός της Αγγλίας κ. Boris Johnson, επί τη ευκαιρία του νέου έτους. Ο κ. Πρωθυπουργός συγκεκριμένα ανέφερε:

«Εύχομαι στην Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα της Μεγάλης Βρεταννίας κάθε ευλογία για το 2022. Με την ευκαιρία της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, έρχεται στο μυαλό η τεράστια συνεισφορά της Ορθόδοξης Κοινότητας σε αυτή τη χώρα. Από την τράπεζα τροφίμων της Εκκλησίας του Αγίου Νεκταρίου που ταΐζει τους φτωχούς στο Battersea μέχρι την πρωτοβουλία του Αρχιεπισκόπου να παραχωρήσει τις αίθουσες των Ιερών Ναών ώστε να χρησιμοποιηθούν ως εμβολιαστικά κέντρα. Προσβλέπω στην επίσκεψη του Παναγιωτάτου φέτος, ο οποίος θα ευλογήσει τη χώρα μας με την παρουσία του — επομένως είμαι βέβαιος ότι το 2022 θα είναι μια ξεχωριστή χρονιά για όλους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: