e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου 2022 στο Walsall της Αγγλίας

Στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Walsall χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος την Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου,13 Φεβρουαρίου 2022. Συλλειτούργησαν ο ιερατικώς Προϊστάμενος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Nankivell και ο Πρεσβύτερος π. Αιμιλιανός Bratu. 

Ο Θεοφιλέστατος είχε συνάντηση με τις υπεύθυνες κυρίες του κατηχητικού σχολείου και ενημερώθηκε για τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας του. 

Τον Επίσκοπο Μελιτηνής υποδέχθηκε με θέρμη η Κοινότητα και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας παρέθε γεύμα προς τιμήν του.









Δεν υπάρχουν σχόλια: