e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

2η μέρα μαγνητοσκόπησης του πασχαλινού επεισοδίου "Κυριακή στο χωριό ξανά" της ΕΡΤ3


Το συνεργείο της εκπομπής "Κυριακή στο χωριό ξανά" της ΕΡΤ3 βρίσκεται ακόμη στο Βανάτο Ζακύνθου, προκειμένου να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του επεισοδίου που θα προβληθεί στο τρίτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης ανήμερα του ερχόμενου Πάσχα. 
    Κατ' αυτή την δεύτερη μέρα τα πάνελς των ομιλητών φιλοξενήθηκαν στο Κτήμα Αμπελοράβδη του Καληπάδου, αδελφής περιοχής του Βανάτου, όπου, υπό τον επιβλητικό ήσκιο του Πύργου, ο κάθε καλεσμένος παρουσίασε τις δραστηριότητες της θέσης που εκπροσωπούσε.
    Ο Εφημέριος Βανάτου, π. Παναγιώτης Καποδίστριας, παρουσίασε εντελώς συνοπτικά αφενός μεν τις ιδαιτερότητες της ζακυνθινής Μεγάλης Παρασκευής (λιτανεία Εσταυρωμένου και Πρώτη Ανάσταση - Gloria), αφετέρου δε, εξήγησε περιληπτικά τι εστί το "Αληθώς", δηλαδή το γνωστό σε όλους πλέον Μορφωτικό Κέντρο Λόγου Ενορίας Βανάτου.

ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
















Δεν υπάρχουν σχόλια: