e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Χάλκη σήμερα: Η Ομιλία Βαρθολομαίου στο Συνέδριο «Eco ευ-ζην: Περιβάλλον, Ζώα, Ηθική»

Παρόντος του ιδίου του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου Α΄ συνεχίζεται σήμερα, 3η Ιουνίου 2022, στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης, το Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο «Eco ευ-ζην: Περιβάλλον, Ζώα, Ηθική». 
        Το Συνέδριο αυτό διοργανώνεται από το Διϊδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) «Ζώα: Ηθική, Δίκαιο, Ευζωία» του τμήματος Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, σε συνεργασία με το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, την Ιερά Θεολογική Σχολή Χάλκης και το Ελληνικό Κλιμάκιο του International Chair in Bioethics.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: