e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Πλήθος προσκυνητών τίμησαν την προστάτιδα των Κυθήρων, Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα [photos]


Εν πληθούση Εκκλησία τίμησε το νησί των Κυθήρων την προστάτιδά του Παναγία Μυρτιδιώτισσα, στο Προσκύνημά Της, όπου από αιώνων φυλάσσεται η εκεί ευρεθείσα περίπυστη και λαοφίλητη Εικόνα της Θεομήτορος. 

Από πλευράς αρχιερατικής συλλειτούργησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, ο Θεοφ. Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, πλαισιώνοντας τον οικείο Μητροπολίτη, Σεβ. Κυθήρων κ. Σεραφείμ.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος, ενώ παρέστησαν οι Βουλευτές Νίκος Μανωλάκος και Χριστόφορος Μπουτσικάκης, ο Δήμαρχος Κυθήρων Ευστράτιος Χαρχαλάκης με μέλη του ΔΣ, Δήμαρχοι και αυτοδιοικητικοί από όλη την Ελλάδα, ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ, ανώτατοι Αξιωματικοί του ΠΝ και του ΛΣ και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας. 


























Δεν υπάρχουν σχόλια: