e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Κυριακή Γ΄ Λουκά, 9.10.22, στην Παναγούλα Βανάτου


Σήμερα, Κυριακή Γ΄ Λουκά, 9 Οκτωβρίου 2022, στον Ναό της Παναγούλας Βανάτου, κατά την Ευχαριστιακή Σύναξη της ημέρας ιερούργησε ο Μέγας Οικονόμος Ιωάννης Ρένεσης (Εφημέριος Φαγιά και Δράκα), επειδή ο οικείος Εφημέριος απουσιάζει στη Ρόδο, ως εκπρόσωπος της Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου, στο 5ο Διεθνές Συνέδριο του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την Ποιμαντική στην Υγεία.
    Το ψαλτήρι τίμησαν οι κ.κ. Διονύσιος Ρένεσης, Σταμάτιος Ζούλας και Σπυρίδων Σαρατσένος. Εξ αυτών ο κ. Ζούλας, κράτιστος περί την θεολογία, ομίλησε κατάλληλα προς το εκκλησίασμα.
    Μετά την θεία Λειτουργία έγινε το Ετήσιο Μνημόσυνο την πρόωρα μεταστάσης προς Κύριον Ενορίτισσάς μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ, σύζυγος Παναγιώτου.




































Δεν υπάρχουν σχόλια: