e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Μελβούρνη: Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ναό Αγ. Σπυρίδωνος Clayton

Η μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος του Θαυματουργού, Επισκόπου Τριμυθούντος, εορτάστηκε με λαμπρότητα στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Μελβούρνης, με επίκεντρο των λατρευτικών εκδηλώσεων τον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ιερό Ναό στο προάστιο Clayton.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, όπως και την παραμονή, την Ενορία – Κοινότητα του Clayton επισκέφθηκε ο Θεοφ. Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός. Πλαισιούμενος από πολλούς κληρικούς της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας, ο Θεοφιλέστατος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας.

Στο τέλος αυτής, απηύθυνε λόγους πνευματικής οικοδομής στο εκκλησίασμα, ενώ διαβίβασε σε όλους τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια: