e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Αντίκες δωρήθηκαν στην Ενοριακή Βιβλιοθήκη του "Αληθώς"


Αυτές τις μέρες μια ευγενέστατη Κυρία της Ζακύνθου, φίλη της  Ενορίας Βανάτου και του Μορφωτικού Κέντρου "Αληθώς", μας προσέφερε εντελώς δωρεάν δυο αντίκες από το αρχοντικό της, για να κοσμήσει με αυτές την νεοϊδρυθείσα Ενοριακή Βιβλιοθήκη Βανάτου - έδρα του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου και Τέχνης "Αληθώς", εκφράζοντας έτσι την αγάπη και τη συμπαράταξή της στο συντελούμενο πνευματικό - πολιτιστικό έργο της Ενορίας μας.
        Η αξιοπρόσεκτη και αξιοθαύμαστη αυτή δωρεά -όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες- αφορά σε δυο συλλεκτικές καρέκλες, με πολύ υπερυψωμένες ξυλόγλυπτες πλάτες, με λεπταίσθητα τοποθετημένο φυτικό διάκοσμο και πρωτότυπη επίστεψη.  
        Εκ μέρους σύσσωμου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου εκφράζουμε από καρδίας ευχαριστίες προς την αρχόντισσα Δωρήτρια, ευχόμενοι να έχει όλα τα δώρα του Ουρανού πλουσιοπάροχα στη ζωή και τα έργα αυτής της ίδιας και των οικείων της. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: