e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Μήνυμα συμπαθείας Οικουμενικού Πατριάρχου προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Ρόδου


Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος έστειλε το παρακάτω γράμμα, προς το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο, διά του οποίου εκφράζει την συμπάθειά του προς το δοκιμαζόμενο από τις καταστροφικές πυρκαγιές ευσεβή λαό της Ρόδου και εύχεται για την αποσόβηση του ενεστώτος κινδύνου.


Σημειωτέον ότι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σεβασμιώτατο, για να εκφράσουν τη συμπάθεια και τη στήριξή τους, είχαν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος και δεκάδες Ιεράρχες από τις διάφορες ορθόδοξες εκκλησίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: