e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Παναγούλα Βανάτου: Λαμπρές φωτοστιγμές από το Ιερατικό Συλλείτουργο του 15αύγουστου 2023

με τη ματιά της Robi Gerovasilis


Πρωί Δεκαπενταύγουστου 2023, στον πανηγυρίζοντα περίοπτο και περικαλλή Ναό της Παναγούλας Μπανάτου, τιμώντας την Κοίμηση της Θεομήτορος και την υπερφυή Μετάστασή Της στους Ουρανούς. 
    Στην εόρτια Ευχαριστιακή Σύναξη συλλειτούργησαν ο παρεπιδημών στη γενέτειρά του, Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Νικόλαος Μποζίκης, και ο οικείος Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας.
     Η αγαπητή φίλη, ζακυνθία εξ Αυστραλίας, Robi Gerovasilis (Ρουμπίνα Γεροβασίλη, το γένος Μποζίκη) ήταν παρούσα, αθανατίζοντας τις Στιγμές αυτές, τιμής και σεβασμού Κλήρου και Λαού προς την Μητέρα του Θεού!



































Δεν υπάρχουν σχόλια: