e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Λιθουανία: Αρχή Τριωδίου στην Klaipėda - Ανάμνηση 2ης επετείου ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία


Σήμερα, 25.2.2024, στην Κλαϊπέδα της Λιθουανίας, κατά την θεία Λειτουργία της Κυριακής του Τελώνου και του Φαρισαίου, εκ μέρους της Ορθόδοξης Εκκλησίας της χώρας υπό το Οικουμενικό Πατριαρχείο, τιμήθηκε δεόντως η δεύτερη επέτειος της έναρξης του πολέμου κατά της Ουκρανίας με προσευχή και εκφράστηκαν λόγια υποστήριξης και σεβασμού προς τον πρόεδρο της ουκρανικής κοινότητας "Ροντίνα".

Šiandien Klaipėdoje šventėme sekmadienį, taip pat su malda paminėjome antrąsias karo prieš Ukrainą pradžios metines ir išreiškėme palaikymo bei pagarbos žodžius ukrainiečių bendruomenės „Rodina“ pirmininkui. 












Δεν υπάρχουν σχόλια: