e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ΡΙΚ [video]

Ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη επ' ευκαιρία της παρουσίας του στην Κύπρο, συνοδεύοντας την Αγία Ζώνη από το Άγιο όρος στη Μεγαλόνησο, μετά από 34 χρόνια. Το θαύμα της Αγίας Ζώνης που τον ανέστησε από την Εντατική, τι του είπε ο βασιλιάς Κάρολος στην επικοινωνία που είχαν όταν διαγνώσθηκε με καρκίνο, τι δε θα ξεχάσει από τον Άγιο Παΐσιο, αλλά και γιατί αποκαλεί με ταπεινότητα τον εαυτό του "απατεώνα" στην περιβόητη υπόθεση του Βατοπαιδίου που τον οδήγησε στις φυλακές Κορυδαλλού!

Μαγνητοσκοπήθηκε μεσημέρι Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου 2024 στο Παραλίμνι της Κύπρου. Προβλήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου στις 22.00 από το ΡΙΚ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: