e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης


Επίσκεψη στην Ι. Θεολογική Σχολή της Χάλκης πραγματοποίησε ο Εξοχ. Υπουργός Εθνικής Παιδείας της Τουρκικής Δημοκρατίας κ. Yusuf Tekin, το Σάββατο, 25 Μαΐου 2024.

Τον Εξοχώτατο υποδέχθηκε ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, Ηγούμενος της Ι. Μονής Αγίας Τριάδος, στον χώρο της οποίας βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της Σχολής, πλαισιούμενος από τον Πανοσιολ. Τριτεύοντα κ. Βαρνάβα, τον Οσιολ. Ιερομόναχο κ. Μελέτιο Στεφανάτο, που διακονεί στη Μονή, και τον Ελλογιμ. Καθηγητή κ. Γεώργιο Στεφανόπουλο, Πρόεδρο των Βακουφίων της Μονής και του εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του, ο Υπουργός Παιδείας ενημερώθηκε για τα υπό εξέλιξη έργα ανακαινίσεως του κτηριακού συγκροτήματος της Σχολής, ενώ επισκέφθηκε και την βιβλιοθήκη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: