e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Μονή Αγ. Αποστόλων Λιθαρίου Πρέβεζας: Εγκαίνια Προσκυνηταρίου Αποστόλου Παύλου - Πατριαρχικά Εσπέρια Αγ. Πέτρου και Παύλου, 28.6.24 [photos]

Μονή Αγ. Αποστόλων Λιθαρίου Πρέβεζας, απόγευμα 28ης Ιουνίου 2024: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ευρισκόμενος στη Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, τέλεσε τα Εγκαίνια του προσφάτως κατασκευασθέντος ιερού Προσκυνηταρίου προς τιμήν και μνήμην του Αγίου Αποστόλου Παύλου, στον τόπο του κηρύγματός του εν τη Νικοπόλει. Ακολούθησε ο Πατριαρχικός Εσπερινός επί τη αυριανή συν-εορτή των Αγίων Πρωτοκορυφγάιων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΡΙΟΥ και ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: