e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Για το νέο Δημαρχείο στο Μπανάτο


Όπως διαπιστώνουν οι αναγνώστες μας από τις παραπάνω πρόσφατες φωτογραφίες του "Νυχθημερόν", το Δημαρχιακό Μέγαρο του καποδιστριακού Δήμου μας, του Δήμου Αρκαδίων Ζακύνθου, προχωρά σύντομα στην ολοκλήρωσή του. Βρίσκεται σε μιαν υπέροχη, άνετη και πολυσύχναστη τοποθεσία στο έμπα του ιστορικού κέντρου του Μπανάτου (έδρας του Δήμου), σε απόσταση 200 περίπου μέτρων από τον Ναό της Παναγούλας.

Παρά την χαρά που θα έπρεπε λογικά να μάς διακατέχει για το επίτευγμα, ένας σκεπτικισμός κυριαρχεί στους συνδημότες μας: Τι θ' απογίνει το τεράστιο αυτό κτίριο, όταν -όπως συζητείται σοβαρά- συμπτυχθούν οι καποδιστριακοί Δήμοι σε πολύ-πολύ λιγότερους; Ποιος θα στεγασθεί εκεί μέσα; Σε τι θα χρησιμεύσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: