e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Καμπανίσματα στο νέο εκκλησάκι μας










Ανάμεσα στις πολλές και διάφορες προετοιμασίες στο νέο μας Παρεκκλήσιο, τοποθετήθηκαν σήμερα οι καμπάνες, ενόψει των αυριανών Θυρανοιξίων.


Ο Δωρητής του ναϋδρίου και Πρωτοψάλτης μας κ. Παναγιώτης Στραβοπόδης (βλ. φωτό 3) έσπευσε να τις... δοκιμάσει. Το μικρό βίντεο, που ακολουθεί, είναι εύγλωττο:


3 σχόλια:

Anastasios είπε...

Χρόνια Πολλά!

Με το καλό τα Θυρανοίξια σήμερα και αύριο!

Συγχαρητήρια στους δωρητές!

Daniel είπε...

Ας είναι γλυκόηχες και γλυκόλαλες πάντα οι καμπάνες να συντροφεύουν το παληκάρι στον αιώνιο ύπνο του. Κουράγιο και δύναμη στους πολύ αγαπητούς μου Τάκη και Αντωνία, θερμή παράκληση να τους μεταβιβάσεις πάτερ μου τους χαιρετισμούς και την αγάπη μου,

την αγάπη μου και σε σένα,
δ.μ.τ.

Αριάδνη είπε...

Χρόνια Πολλά!
Να είστε πολύ καλά και να χαίρεστε να λειτουργείτε το εκκλησάκι σας.