e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Συγκινητικές φωτοστιγμές από την υποστήριξη του Μεταπτυχιακού του Μάριου Μπενίση

  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, σήμερα το μεσημέρι

Η τριμελής επιτροπή της κρίσης του Μεταπτυχιακού. Στο κέντρο ο Ομότιμος Καθηγητής π. Θεόδωρος Ζήσης, αριστερά ο Επίκουρος Καθηγητής π. Κωνσταντίνος Καραϊσαρίδης και δεξιά η λέκτορας Άννα Καραμανίδου.

Οι της προηγούμενης φωτογραφίας στο κέντρο. Επίσης διακρίνονται, αριστερά ο Καθηγητής Θεόδωρος Γιάγκου και δεξιά οι Μητροπολίτες Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος και Νιγηρίας κ. Αλέξανδρος. Δίπλα τους ο λέκτορας Κωνσταντίνος Κωτσιόπουλος.

Ο Μάριος Μπενίσης κρινόμενος για την διατριβή του: "Ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης στη θεολογική έρευνα του Εικοστού Αιώνα"!



Με το χαμόγελο της επιτυχίας! Άξιος και σε ανώτερα!



2 σχόλια:

π. Νικόδημος Κεφαλληνός είπε...

Εύχομαι από καρδιάς, στον αγαπητό Μάριο καλή σταδιοδρομία και εις ανώτερα. Επίσης εύχομαι σύντομα να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, ώστε να μπορέσει να μοιραστεί τις γνώσεις και τις εμπειρίες τις οποίες απέκτησε, εδώ μαζί μας, στο νησί μας.
π. Νικόδημος

Ανώνυμος είπε...

Μέσα από την καρδιά μας κι εμείς ευχόμαστε πάντα άξιος. Μας έκανε όλους υπερήφανους. Να ζήσεις αγαπητέ μας Μάριε!!! παπα-Δανιήλ