e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Αγιασμός στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ευρωεπικοινωνία, στο Μπανάτο














Σήμερα, στις 6.30 το απόγευμα, τελέσθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων της καινούργιας σχολικής χρονιάς 2013-14 στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ευρωεπικοινωνία της κ. Άντας Ρούμπου Στραβοπόδη, εδώ στο Μπανάτο. Διευθύντρια, δασκάλες, γονείς και μαθητές, όλοι παρόντες στη σεμνή αυτή τελετή. 

Ο Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας, ομιλώντας προς τους συγκεντρωμένους, είπε μεταξύ άλλων: "Είναι επιβεβλημένο στην εποχή μας, να εκμάθει η νέα γενιά όσες περισσότερες γλώσσες είναι δυνατόν, διότι ο ανταγωνισμός της σύγχρονης πολυπολιτισμικής και διαδικτυωμένης κοινωνίας μας είναι και αδυσώπητος και ιδιαίτατα απαιτητικός. Οι άξιες δασκάλες αυτού εδώ του φιλικού σχολείου και οι ανύστακτοι γονείς σας πασχίζουν όλοι να Σας προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν προς αυτή την κατεύθυνση. Απομένει, λοιπόν, σ' εσάς, τα παιδιά, να προσλάβετε τη γνώση που απλόχερα Σας προσφέρουν και να την αφομοιώσετε δημιουργικά προς το συμφέρον σας".

Ακολούθησε μικρή δεξίωση για όλους και ανταλλαγή εγκάρδιων ευχών!

[Φωτογραφίες: Τίμος Στραβοπόδης]

Δεν υπάρχουν σχόλια: