Ιδιοκτήτης: π. Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Ι. Μ. Ζακύνθου. Είναι e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου. Οι κ.κ. δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα μόνο σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, κατόπιν συνεννοήσεως και πάντως με αναφορά του συγκεκριμένου συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

Φωτοστάσεις στην πάνδημη γιορτή της Ομογένειας για τον Άγιο Νικόλαο στο Marrickville Σίδνεϊ

   5, 6 και 8 Δεκεμβρίου 2013   
Ανταπόκριση από Αυστραλία: Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Μποζίκης


Χριστουγεννιάτικη Διάλεξη και Συναυλία, η 5η σύναξη του γ΄ κύκλου «Αληθώς»


Το Κέντρο Λόγου Μπανάτου «Αληθώς», συνεχίζοντας τις μορφωτικές / ψυχαγωγικές δράσεις του, παρουσιάζει στο ζακυνθινό κοινό την 5η εκδήλωση του γ΄ κύκλου του, την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 7 το βράδυ, στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου.

Στο πρώτο μέρος της βραδιάς η κ. Κατερίνα Δεμέτη, Αρχαιολόγος και Διευθύντρια του Μουσείου Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων, θα ομιλήσει, αναπτύσσοντας το ενδιαφέρον θέμα: 


«Τα Χριστούγεννα στη Ζακυνθινή Τέχνη».

Στο δεύτερο μέρος θα συμμετάσχει το Μουσικό Τμήμα (μικρή παιδική ορχήστρα) του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαϊτανίου, αποδίδοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες .

Οι συντελεστές του «Αληθώς» θα χαρούν ιδιαίτερα από την παρουσία όλων των φίλων στην προεόρτια αυτή εκδήλωση του Κέντρου!

Σχεδιασμός αφίσας: Ιωάννης-Πορφύριος Καποδίστριας