e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ποιοι μουσικοί θα παίξουν στη βραδιά Ντε Κίρικο του "Αληθώς" (Κυριακή, 1.6.2014, 9 μ.μ.)

[Αυτοπροσωπογραφία του Giorgio de Chirico]
Οι φίλοι και θιασώτες του Κέντρου Λόγου "Αληθώς" γνωρίζουν ότι σε κάθε μορφωτική σύναξή μας επιδιώκουμε στο δεύτερο μέρος της βραδιάς να έχουμε σοβαρή και καλή μουσική, προβάλλοντας συνάμα κάποια μουσικά σχήματα του νησιού μας, είτε χορωδιακά-φωνητικά, είτε ορχηστρικά.

Αύριο Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014, ώρα 9 μ.μ., κατά την προετοιμαζόμενη βραδιά προς τιμήν του Ιταλού μεταφυσικού ζωγράφου Τζόρτζιο Ντε Κίρικο, το μουσικό μέρος έχουν αναλάβει να υποστηρίξουν τέσσερα νέα παιδιά, υπό την επωνυμία Magnifique. Πρόκειται για τους εξής: Ο Νίκος Μυλωνάς στην τρομπέτα, ο Γιάννης Μαρούλης στο κόρνο, ο Σπύρος Δρογγίτης στο μπάσο / τούμπα και ο Νίκος Σούλης στο κλαρίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: