e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Επαφές του Μητροπολίτου Δωδώνης για τον Θρησκευτικό Τουρισμό


Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014, στα Γραφεία της Ιεράς Συνόδου συνάντηση εργασίας με τον ιδιοκτήτη και εκπροσώπους του Ελληνικού Τουριστικού Οργανισμού «MANESSIS TRAVEL Α.Ε.».

            Στη συνάντηση μετείχαν εκ μέρους του Συνοδικού Γραφείου ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος Πρόεδρος, ο Αρχιμανδρίτης Σπυρίδων Κατραμάδος, Γραμματέας, και ο κ. Βασίλειος Τζέρπος, Μέλος αυτού, ενώ εκ μέρους του «MANESSIS TRAVEL Α.Ε.» o ιδιοκτήτης και Πρόεδρός του κ. Ανδρέας Μάνεσης με συνεργάτες του.

            Στα πλαίσια της ωρίαιας αυτής συνάντησης ο κ. Ανδρέας Μάνεσης ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την εν γένει δραστηριότητα του Τουριστικού Οργανισμού «MANESSIS TRAVEL Α.Ε.» και ειδικότερα για τα προγράμματα θρησκευτικού και προσκυνηματικού ενδιαφέροντος, ζητώντας ταυτόχρονα στενότερη συνεργασία με το Συνοδικό Γραφείο για το επερχόμενο έτος 2015.

            Από την πλευρά του ο Σεβ. Πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. Ανδρέα Μάνεση για την εν γένει δραστηριότητα του Συνοδικού Γραφείου, και πιο ειδικά για τις πλέον πρόσφατες, αλλά και τις προγραμματιζόμενες για το άμεσο μέλλον δράσεις του, ευχαρίστησε δε τον κ. Μάνεση για τη διάθεσή του να συνεργαστεί στα πλαίσια αυτά με το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: