Ιδιοκτήτης: π. Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Ι. Μ. Ζακύνθου. Είναι e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου. Οι κ.κ. δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα μόνο σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, κατόπιν συνεννοήσεως και πάντως με αναφορά του συγκεκριμένου συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Μεγαλοπρεπής η αποψινή Λιτανεία της Αγίας Μαρίνας στο γραφικό ριζοχώρι Φαγιά Ζακύνθου

 Δειλινό 17ης Ιουλίου 2014 
          Χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄. Παραβρέθηκαν πολλοί ιερείς, εκ των οποίων τον λόγο κήρυξε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Παναγιώτης Καποδίστριας, αναφερόμενος στο αν και πώς ένας σύγχρονος άνθρωπος δύναται να παραδειγματισθεί από την τιμώμενη Αγία.
          Από πλευράς Αρχόντων παρέστησαν στην λιτάνευση ο Βουλευτής Ζακύνθου κ. Σταύρος Κοντονής, ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου κ. Διονύσης Μυλωνάς, όπως και οι μόλις εκλεγέντες Δήμαρχος Ζακυνθίων κ. Παύλος Κολοκοτσάς και Αντιπεριφερειάρχης κ. Λευτέρης Νιοτόπουλος


Φωτογραφίες: Γιάννης Κλάδης

Εόρτιες φωτοστιγμές από την Αρχιερατική Λειτουργία στην Αγία Μαρίνα του Φαγιά Ζακύνθου

 Σήμερα το πρωί, προεξάρχοντος της Ευχαριστιακής Συνάξεως του Σεβ. Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄ 


Φωτογραφίες: Γιάννης Κλάδης