e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Ψηφιακή αναδημοσίευση του περιοδικού "Στάχυς" (τεύχος 1-2)


Από σήμερα και κάθε Κυριακή θα δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ορθοδόξου Μητροπόλεως Ιταλίας και Μελίτης το περιοδικό ΣΤΑΧΥΣ, σε μορφή pdf, το οποίο εξέδιδε επί σειρά ετών η Ιερά Μητρόπολη Αυστρίας και Εξαρχία Ιταλίας, με τη χορηγία της Ελληνικής Αδελφότητας Νεαπόλεως. 

Στην έκδοση του περιοδικού πρωτοστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιταλίας και Μελίτης κ. Γεννάδιος, τότε Αρχιμανδρίτης και στη συνέχεια Βοηθός Επίσκοπος με έδρα τη Νεάπολη της Ιταλίας, κατόπιν παρακλήσεως του μεγάλου Οικουμενικού Πατριάρχου Αθηναγόρα.

Το περιοδικό ΣΤΑΧΥΣ, το οποίο εξήγγειλε τα μηνύματα του Σεπτού Κέντρου της Ορθοδοξίας, τη ζωή και τη δράση του, περιέχει στις σελίδες του πλείστα όσα από τη ζωή και τη δράση των Ελληνορθόδοξων Εκκλησιών της Ιταλίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ!

copyright: Arcidiocesi Ortodossa d’Italia e Malta - Metropolis von Austria

2 σχόλια:

Pellegrino είπε...

Πολύ ευχάριστο!
Πώς όμως φθάσατε έως το περιοδικό; Η ιστοσελίδα : http://www.ortodossia.it/ φαίνεται πως δεν λειτουργεί.
Θα αναδημοσιεύετε εσείς κάθε βδομάδα την ανάρτηση των νέων τευχών;

Pellegrino είπε...

Ενημερώστε μας, διότι το περιοδικό έχει μεγάλο ενδιαφέρον.