e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Ανευρέθη πνιγμένος ο 33χρονος συμπολίτης μας κοντά στο γήπεδο του Μπανάτου

 συνέβη τώρα 



Πριν λίγα λεπτά βρέθηκε πνιγμένος και ξεβρασμένος σε μιαν όχθη της ροής των ραγδαίων βροχών ο αναζητούμενος -κάτοικος εν ζωή Κυψέλης Ζακύνθου- Γιώργος Ζουπάνος, 33 ετών, επαγγέλματος υδραυλικού. Την αναγνώριση έκαναν στενοί συγγενείς του, που παρευρίσκονταν στις έρευνες, ενώ άλλοι ξέσπασαν σε λυγμούς αλλοφροσύνης. 

Έτσι έλαβε τραγικό τέλος το δράμα που εξελισσόταν από νωρίς το πρωί στην περιοχή μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σημείο που βρέθηκε, πολύ κοντά στο γήπεδο του Μπανάτου, απέχει δύο περίπου χιλιόμετρα από το σημείο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του, έξω από το Δημοτικό Σχολείο Κάμπου. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ 
(λήψη: Βαλάντης Δρογγίτης)












Δεν υπάρχουν σχόλια: