e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Αρχιερατικό Ετήσιο Μνημόσυνο για τον 38χρονο Ιερέα της Ζακύνθου π. Διονύσιο Αντίοχο






Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 17 Ιουνίου 2016, στον Ενοριακό Ναό Αγίου Δημητρίου Δράκα Ζακύνθου το Ετήσιο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού Εφημερίου της εν λόγω Ενορίας Πρεσβυτέρου Διονυσίου Λ. Αντιόχου, ο οποίος πολύ πρόωρα πέρυσι, σε ηλικία μόλις 38 ετών, αναχώρησε για τον Ουρανό, αφήνοντας πίσω την καλή Πρεσβυτέρα του και τα τρία ανήλικα τέκνα του. 

Της Επιμνημόσυνης Δεήσεως προέστη ο οικείος Μητροπολίτης Σεβ. Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, συμπαραστατούμενος και από άλλους Κληρικούς της Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου.

[Τα της κηδείας του, ξαναδείτε ΕΔΩ.]

Δεν υπάρχουν σχόλια: