e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Θα τελεσθεί θεία Λειτουργία στο Μπανάτο αύριο Κυριακή, εορτή του Αγίου Διονυσίου




Γίνεται γνωστό στους Ενορίτες μας, επειδή ερωτούν, ότι αύριο Κυριακή, ημέρα της μνήμης του Αγίου Διονυσίου, προστάτου και πατέρα της Ζακύνθου, η Ενορία μας ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΘΕΙ. 

Βεβαίως όλων ο νους και η καρδία στρέφεται προς τον Ναό του Αγίου της Συγγνώμης στην πόλη του Τζάντε μας, πολλοί μάλιστα θα εκκλησιασθούν εκεί, όμως -λόγω της Κυριακής- θα γίνει Όρθρος και θεία Λειτουργία και στο Μπανάτο, στον ναό της Φανερωμένης μας. Εξαιτίας του ότι ο Εφημέριός μας π. Παναγιώτης έχει ορισθεί Τελετάρχης στην πανήγυρη της πόλης (οπότε ο ίδιος θα απουσιάσει από το Μπανάτο), θα λειτουργήσει εκτάκτως ο Πρεσβύτερος Δημήτριος Αποστολόπουλος, Εφημέριος Τραγακίου. 

Θα εκτεθούν για προσκύνημα ιερό Εικόνισμα και ηγιασμένη Παντόφλα του Αγίου μας! Χρόνια πολλά για όλους, κυρίως για τους άγοντες τα ονομαστήριά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: