e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Ευχαριστιακή Σύναξη για την Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου στον Ναό της Θείας Αναλήψεως πόλεως Ζακύνθου


Σήμερα το πρωί, Σάββατο 28 Ιουλίου 2018, έγινε Ευχαριστιακή Σύναξη προς τιμήν της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στον Ναό της Θείας Αναλήψεως και Αγίων Τεσσαράκοντα πόλεως Ζακύνθου. Την εορτή οργάνωσε η εορταζομένη Μοναχή Ειρήνη, σε άψογη συνεργασία με τον Εφημέριο Χαράλαμπο Κυπριώτη. 
     Κατά την διάρκεια του Ιερατικού Συλλείτουργου ομίλησε ο εκ των λειτουργών π. Παναγιώτης Καποδίστριας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Ι. Μ. Ζ., αναφερθείς στον βίο και την πολιτεία της τιμωμένης Οσίας. 
     Το ψαλτήρι τίμησαν υποδειγματικά οι άξιοι Πρωτοψάλτες κ.κ. Πολυδεύκης Μπετίνης και Διονύσιος Πόθος. 
     Μετά το πέρας της θείας Λειτουργία και αφού ευλογήθηκαν τα προσφερθέντα μήλα της εορτής, η κ. Πηγή Κοτσώνη προσέφερε καφέ και γλυκίσματα στο σπιτικό της.














































Δεν υπάρχουν σχόλια: