e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Αρχιερατική Λειτουργία για τον Άγιο Γεράσιμο στους Κήπους Ζακύνθου | 42η επέτειος Αρχιερωσύνης Μητροπολίτου Δωδώνης


Πρωί 16ης Αυγούστου 2018, τιμώντας τον Άγιο Γεράσιμο τον εν Κεφαλληνία, στην Ενορία του Αγίου Γερασίμου και Αγίας Βαρβάρας Κήπων πόλεως Ζακύνθου, λειτούργησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος. 
     Κατ' αυτή την εορτή λειτουργεί συνήθως ο Σεβ. Δωδώνης, τιμώντας την επέτειο της εις Επίσκοπον χειροτονίας του, στις 16 Αυγούστου 1976. Κατά την σημερινή Ευχαριστιακή Σύναξη παρέστη συμπροσευχόμενος ο οικείος Μητροπολίτης Σεβ. Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, ο οποίος ομίλησε προς το εκκλησίασμα, απευθύνοντας μάλιστα τιμητικό λόγο προς τον Γέροντά του για την 42η επέτειό του.






















Δεν υπάρχουν σχόλια: