e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Αρχίζουν Συναντήσεις Νέων εκ μέρους της Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου


Η Ιερά Μητρόπολις Ζακύνθου, εκφράζοντας έμπρακτα την αγωνία της για τα παιδιά του τόπου μας, προτίθεται να πραγματοποιεί Συναντήσεις Νέων ηλικίας Γυμνασίου, Λυκείου και ΤΕΙ, κατά την διάρκεια των οποίων θα επιχειρείται συζήτηση επί διάφορων σύγχρονων πνευματικών θεμάτων, μετά από σχετική εισήγηση.

Τις συναντήσεις αυτές των Νέων της Ζακύνθου θα κατευθύνει -αναθέσει του Σεβ. Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄-  ο π. Ανδρόνικος Αγαλιανός, Πρωτοδιάκονος της Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου και μεταπτυχιακός φοιτητής Θεολογίας. 

Οι εν λόγω συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στις 6 μ.μ. στο ευρύχωρο και φιλικό Αρχονταρίκι της Ι. Μονής Στροφάδων και Αγίου Μονής Αγίου Διονυσίου. Ημέρα έναρξης και αγιασμού, με την παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη Ζακύνθου, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 6 μ.μ.

Η παρουσία των ενδιαφερόμενων θα τιμήσει την προσπάθεια και θα δώσει ώθηση για ποιοτικότερη απόδοση της τοπικής Εκκλησίας στον ευαίσθητο τομέα της Νεότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: