e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Το Μικρό Μήνυμα του Εψηφισμένου Μητροπολίτου Αξώμης κ. Δανιήλ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Βράδυ της 26ης Νοεμβρίου 2018, στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας. 

Μετά την εκλογή του νέου Μητροπολίτου Αξώμης κ. Δανιήλ (Μπιάζη, του Ζακυνθίου), κλήθηκε ο ίδιος ενώπιον του Πάπα και Πατριάρχου του κ.κ. Θεοδώρου Β΄ και των μελών της Ιεράς Συνόδου, όπου ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος τού ανήγγειλε επίσημα το γεγονός της εκλογής του, ευχόμενος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αξιώματος αυτού που αναλαμβάνει. 

Ο θεοφιλέστατος Εψηφισμένος απεδέχθη ευγνωμόνως, ευχαριστώντας τον Θεό, τον Προκαθήμενο της εν Αφρική Ορθοδοξίας, τα Μέλη της Ιεράς Συνόδου και όσους τον στήριξαν στην μέχρι τούδε πορεία του!






Δεν υπάρχουν σχόλια: