e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης έφθασε στην Αθήνα

ΤΟ ΕΘΝΟΣ | 22.05.2019 16:30
















Στην Αθήνα έφτασε πριν από λίγη ώρα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος μαζί με τη  συνοδεία του. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Μάρκος Μπόλαρης, ο μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος, διευθυντής του γραφείου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, ο μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος, καθώς και η υπηρεσία εθιμοτυπίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Το απόγευμα, στις 6 μ.μ., ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα μεταβεί στο Μέγαρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στην Πλάκα, προκειμένου να επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, με τον οποίο θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση και συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: