e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Τιμάμε τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό στο Μπανάτο Ζακύνθου, την Κυριακή, 9.6.2019


Καθώς πλησιάζει η ιερή μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας (στις 11 Ιουνίου), πρόκειται να προ-εορτάσουμε τη μαρτυρική αυτή μορφή του 20ού αιώνα, εδώ στην ταπεινή Ενορία μας, αύριο Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019, μάλιστα δε στον Ναό της Φανερωμένης Μπανάτου

Κατά την διάρκεια της θείας Λειτουργίας θα γίνει Αρτοκλασία, ενώ στο προσκυνητάρι θα εκτίθεται για προσκύνημα Εικόνισμα του τιμωμένου Αγίου, ευγενική δωρεά της καλής Οικογένειας του ζακυνθίου Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Κωστή, Εφημερίου Ι. Ν. Αγίας Ματρώνας Νέας Ερυθραίας Αττικής. 

Την σχετική περί του τιμωμένου Αγίου ομιλία θα κάνει ο εκπαιδευτικός κ. Σταμάτιος Ζούλας, Μάστερ Θεολογίας.

Όσοι πιστοί, λοιπόν, καλοδεχούμενοι στην Ευχαριστιακή Σύναξή μας, από τις 7.45 έως τις 10 το πρωί της Κυριακής.


ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ




















Δεν υπάρχουν σχόλια: