e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο






Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη, 13 Αυγούστου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδος κ. Λευτέρης Αυγενάκης. 

Ο κ. Αυγενάκης, που συνοδεύοταν από την σύζυγό του, κ. Λένα Μπανιά, και τη Γενική Πρόξενο της Ελλάδος στην Πόλη κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου, έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος τον συνεχάρη για την ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων του. 

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους, συζήτησαν για τη διακονία και τις πρωτοβουλίες της Μητρός Εκκλησίας, καθώς και θέματα που σχετίζονται με την Ομογένεια της Πόλης και γενικότερα με το Ορθόδοξο ποίμνιο στην Τουρκία. 

Φωτογραφίες: Νικόλαος Μαγγίνας / Οικουμενικό Πατριαρχείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: