e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο Κάμπου "Παναγιώτης Χιώτης" για τη νέα σχολική χρονιά 2019-20


Πρωί Τετάρτης, 11ης Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 9, στο Δημοτικό Σχολείο Κάμπου "Παναγιώτης Χιώτης", στο Μπανάτο Ζακύνθου. Ο τελέσας τον Αγιασμό Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας ευχήθηκε στους μικρούς μαθητές καλή χρονιά, θυμίζοντάς τους ότι τα νοιώθει σαν δεντράκια τα οποία, για να καλλικαρπίσουν, χρειάζονται πότισμα με γνώσεις πολλές και διάφορες. 
     Παρών ήταν ο Πρόεδρος Μπανάτου κ. Τιμόθεος Ελ. Στραβοπόδης. Ο Διευθυντής του μεγάλου αυτού και πολυπληθούς Σχολείου κ. Ευάγγελος Αγγελούσης απηύθυνε συμβουλές και λόγους πατρικούς προς τα παιδιά, κυρίως προς τα πρωτάκια!


























Δεν υπάρχουν σχόλια: