e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Μητροπολίτου Ζακύνθου στον νέο Δήμαρχο Ζακύνθου


Εθιμοτυπική επίσκεψη του Σεβ. Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄ στον νέο Δήμαρχο Ζακύνθου κ. Νικήτα Αρετάκη έγινε σήμερα (9.9. 2019) το πρωί, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ζακύνθου, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο π. Παναγιώτη Καποδίστρια, τον Γραμματέα της Μητροπόλεως κ. Πέτρο Παράσχη και τον Νομικό Σύμβουλο Ι. Μ. Ζ. κ. Ανδρέα Ρέτση. 

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε στον κ. Δήμαρχο να έχει δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει, δίχως ποτέ να υποστείλει τη σημαία της εξυγίανσης όλων των τομέων του Δήμου για την κοινή ωφέλεια του νησιού μας. Απαντώντας ο κ. Αρετάκης διαβεβαίωσε ότι θα κάνει τα πάντα, διότι ο λαός τον εμπιστεύτηκε, ούτως ώστε να διορθώσει τα πολλαπλά και δυσβάστακτα κακώς κείμενα. Τούτο θα πράξει μη υπολογίζοντας το όποιο κόστος και μη υπαναχωρώντας σε όσους έχουν συμφέρον την οπισθοδρόμηση του λαού και της ανάπτυξης του τόπου μας. 

Εν τω μεταξύ αντηλλάγησαν συμβολικά δώρα και βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες.








Δεν υπάρχουν σχόλια: