e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Συναυλία της Χορωδίας του Συλλόγου Μουσικοφίλων Πέραν στο Σισμανόγλειο Μέγαρο


Στο πλαίσιο της εν ΚΠόλει Θρονικής Εορτής 2019, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Πόλη, οργάνωσε συναυλία της Χορωδίας του Συλλόγου Μουσικοφίλων Πέραν, υπό την διεύθυνση του Άρχοντος Λαμπαδαρίου της Μεγάλης Εκκλλησίας κ. Στυλιανού Φλοίκου, το βράδυ της Παρασκευής, 29ης Νοεμβρίου 2019, στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, μετά τα εόρτια Εσπέρια για τον Άγιο Πρωτόκλητο Ανδρέα στον Πατριαρχικό Ναό.
     Παρόντες ήταν τόσον ο Παν. Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, όσο και ο Μακ. Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄, όπως και οι λοιποί υψηλοί συμμέτοχοι της Θρονικής Εορτής, καθώς επίσης οι Αντιπροσωπείες της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και νέας Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας.
























Δεν υπάρχουν σχόλια: