e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Αρχιερατικό Συλλείτουργο στα Χανιά επί παρουσία του σεπτού Χεριού του Αγ. Διονυσίου εκ Ζακύνθου [photos]


Πρωί Κυριακής Τελώνου και Φαρισαίου, 9 Φεβρουαρίου 2020, στον Ναό του Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών Χανίων, Αρχιερατικό Συλλείτουργο με τους Σεβ. Μητροπολίτες Δωδώνης κ. Χρυσόστομο, Ζακύνθου κ. Διονύσιο Δ΄ και τον Θεοφ. Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Δαμασκηνό, στο πλαίσιο της Μεταφοράς εκεί του σεπτού Χεριού του Αγίου Διονυσίου του θαυματουργού, από τη Ζάκυνθο. 
     Την εκ Ζακύνθου Αντιπροσωπεία προσφώνησε ο Θεοφ. Δορυλαίου, τον δε θείο λόγο κήρυξε ο Σεβ. Δωδώνης, ο οποίος, στο τέλος της θείας Λειτουργίας προσέφερε Εικόνισμα του Αγίου Διονυσίου στην παρισταμένη κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Ακολούθησε δεξίωση.
[Φωτο-ανταπόκριση: π. Σεραφείμ Κονίδης]





























































































Δεν υπάρχουν σχόλια: