e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Ο Εψηφισμένος Επίσκοπος Άσσου με συμβολικά δωράκια στο Φανάρι, από τα σύνορα Κολομβίας και Βενεζουέλας


Σήμερα το απόγευμα (5.10.2020) ο Θεοφ. Εψηφισμένος Επίσκοπος Άσσου κ. Τιμόθεος (Louis Antonio Torres Esquivel) έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, εν όψει του Μικρού και Μεγάλου Μηνύματός του και τη Χειροτονία του εις Επίσκοπον, νοηθό της Ι. Μητροπόλεως Μεξικού. 
     Οι χαρακτηριστικές φωτογραφίες που δημοσιοποιούμε αποτυπώνει τον Εψηφισμένο να προσφέρει στον Πρώτο των Ορθοδόξων συμβολικά δωράκια από τον τόπο της διακονίας του, τα σύνορα Κολομβίας και Βενεζουέλας. Ο Πατριάρχης, με την παιδική καρδιά, χάρηκε πολύ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: