e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

"Βαρθολομαίος, 29 χρόνια στον πρώτο Θρόνο της Ορθοδοξίας". Αφιέρωμα του ΡΙΚ στον Οικουμενικό Πατριάρχη [video]


Παραθέτουμε στη συνέχεια την τηλεοπτική εκπομπή «Εμείς κι ο Κόσμος Μας», του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (ΡΙΚ), που σήμερα, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020, ήταν αφιερωμένη στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 29 ετών από της αναρρήσεώς του στον Οικουμενικό Θρόνο. 
Στην εκπομπή, την οποίαν επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Λουκάς Χάματσος και σκηνοθετεί ο Πέτρος Κίττου, μίλησαν οι Μητροπολίτες Γαλλίας Εμμανουήλ και Αυστρίας Αρσένιος, καθώς και ο Ίμβριος φίλος του Οικουμενικού Πατριάρχη, γιατρός και συγγραφέας, Γιώργος Ξεινός.  
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: