e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Σε σταθερή κατάσταση ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών στον "Ευαγγελισμό"


20.11.2020 | 06:27

Στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται με κορωνοϊό από το πρωί της Πέμπτης (19/11) ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος, η κατάσταση του οποίου, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του νοσοκομείου, είναι σταθερή και ελεγχόμενη.

Ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος είχε διαγνωσθεί αρνητικός τόσο στις ταχείες εξετάσεις, όσο και στις μοριακές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε και μετά το πέρας των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και πριν από την συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό  Κυριάκο Μητσοτάκη, διαγνώσθηκε θετικός στην προγραμματισμένη μοριακή εξέταση στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16/11.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 11/11 στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, ο οποίος είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοϊό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: