e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Το "Νυχθημερόν" προγραμμάτισε δύο μεταδόσεις on line


Το "Νυχθημερόν", στο πλαίσιο της νέας Καραντίνας, εξαιτίας Covid-19, έχει ήδη προγραμματίσει δύο διαδικτυακές μεταδόσεις, μέσω του καναλιού μας στο YouTube, χάριν των απανταχού αναγνωστών και θεατών του. 

α) Κυριακή, 8.11.2020, ώρα 8.30-10 πρωί: Κυριακάτικη θεία Λειτουργία στο πανηγυρίζον ενοριακό Παρεκκλήσιο των Αγίων Ταξιαρχών Βανάτου εν Ζακύνθω. Η Ευχαριστιακή αυτή Σύναξη θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

β) Δευτέρα, 9.11.2020, ώρα 6 το δειλινό: διαδικτυακή διάλεξη του Σεβ. Μητροπολίτου Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπα, με θέμα: "Η γνωριμία μου με τον Άγιο Νεκτάριο. Συμβολή στην 100ετηρίδα από την κοίμησή Του". Πρόκειται για την 2η δράση του προγράμματος "Lectures Αληθώς" του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου "Αληθώς".

Για την καλύτερη διευκόλυνσή σας, παραθέτουμε ακολούθως στις σχετικές κάρτες, μέσω των οποίων μπορείτε να παρακολουθήσετε της τηλε-μεταδόσεις μας: 




Δεν υπάρχουν σχόλια: