e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Χριστούγεννα (7.1.2021) υπό τον Μητροπολίτη Αλέξανδρο Drabinko στο Κίεβο [live-photos]


Πρωί Χριστουγέννων (7.1.2021, με το ιουλιανό ημερολόγιο), στον Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιέβου. Σημειωτέον ότι ο εν λόγω καθεδρικός ναός βρίσκεται σε μιαν όμορφη τοποθεσία πάνω από μια μικρή τεχνητή λίμνη στο πάρκο Yelizavetinsky. 
     Εκεί έγινε Αρχιερατική θεία Λειτουργία, στην οποία προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Pereyaslav-Khmelnitskiy και Vyshneve κ. Αλέξανδρος (Drabinko), Ιεράρχης της Αυτοκέφαλης Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας, συλλειτουργούντος του Θεοφ. Επισκόπου Κομάνων κ. Μιχαήλ, εκπροσώπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Κίεβο.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:










































Δεν υπάρχουν σχόλια: