e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

1η επίσκεψη του Μητροπολίτου Ιταλίας στον Άγ. Θεόδωρο Λόφου Παλατίνου Ρώμης

Πρώτη ἐπίσκεψη τοῦ Σεβ. Μητροπολίτου Ἰταλίας κ. Πολυκάρπου στόν Ἁγ. Θεόδωρο Λόφου Παλατίνου Ρώμης. Κυριακή Παραλύτου, 23η Μαΐου 2021 | Prima visita del S. E. R il Metropolita d' Italia Polycarpos a San Teodoro. Domenica 23 Maggio 2021!
Παρέστη τιμητικώς Αντιπροσωπεία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, καθώς επίσης εκκλησιάστηκαν παράγοντες της Ομογένειας και της κοινωνικής ζωής, άνθρωποι των Γραμμάτων και των τεχνών της Αιώνιας Πόλης.
Για όλα είχε μεριμνήσει, με τον γνωστό φιλόκαλο και αβραμιαίο τρόπο, ο οικείος Εφημέριος της ελληνορθόδοξης αυτής Ενορίας, Αρχιμανδρίτης Συμεών Κάτσινας.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:

































Δεν υπάρχουν σχόλια: