e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Εορτή Αγίου Αμφιλοχίου του Πατμίου αύριο στην Παναγούλα Βανάτου

Αύριο, Κυριακή μετά την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού, 19η Σεπτεμβρίου 2021, στον περίοπτο Ναό της Παναγούλας Βανάτου εν Ζακύνθω, θα τιμηθεί η εορτή της Ανακομιδής των ιερών Λειψάνων του νεοανακηρυχθέντος Αγίου Αμφιλοχίου του Πατμίου

Κατά την Ευχαριστιακή αυτή Σύναξη της Ενορίας θα τεθεί σε προσκύνηση καλαίσθητο Εικόνισμα του τιμωμένου Αγίου, ο δε κ. Σταμάτιος Ζούλας, μάστερ θεολογίας και εκπαιδευτικός, θα αναφερθεί απ' άμβωνος στην οσιακή βιοτή του Αγίου Αμφιλοχίου, σε συνδυασμό με τον Σταυρό του Κυρίου, ο οποίος συνεχίζει να είναι υψωμένος στο κέντρο του Ναού!

Ο Όρθρος άρχεται στις 7.50 π.μ. και η Απόλυση της Θείας Λειτουργίας θα είναι περί τις 10 π.μ. Όσοι φιλάγιοι, προσέλθετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: