e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη και Nancy Pelosi, Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων ΗΠΑ


Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με την Nancy Pelosi, Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, σήμερα, 26.10.2021. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής έγραψε σχετικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"We are grateful for this morning’s hospitable meeting between the Ecumenical Patriarch and Speaker Nancy Pelosi. Both agreed about the importance of religious freedom and the need to support developing nations to secure COVID vaccines.

Είμαστε ευγνώμονες για τη σημερινή πρωινή φιλόξενη συνάντηση μεταξύ του Οικουμενικού Πατριάρχη και της Προέδρου Nancy Pelosi. Και οι δύο συμφώνησαν για τη σημασία της θρησκευτικής ελευθερίας και την ανάγκη υποστήριξης των αναπτυσσόμενων εθνών για την εξασφάλιση εμβολίων COVID."







Δεν υπάρχουν σχόλια: