e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Aντιλήψεις περί Θεού από την Προϊστορία ώς την Αναγέννηση, με τον Σταμάτη Ζούλα [Lectures Αληθώς, 1.12.2021, 8 μμ]

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε την 4η δράση του β΄ κύκλου τηλε-διαλέξεων του προγράμματος "LECTURES ΑΛΗΘΩΣ", δηλαδή της διαδικτυακής έκφρασης του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου "Αληθώς" εν καιρώ Πανδημίας. 

Φιλοξενούμενος αυτή τη φορά είναι ο κ. ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΖΟΥΛΑΣ, Μάστερ Θεολογίας - Εκπαιδευτικός, ο οποίος θα παρουσιάσει το ιστορικο-θεολογικό θέμα: "ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (Α΄ μέρος: Από την Προϊστορία έως την Αναγέννηση)"

Η εν λόγω τηλε-διάλεξη θα έχει πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη, 1η Δεκεμβρίου 2021, στις 8 το βράδυ, μες από το κανάλι του "Αληθώς" στο YouTube.


Δεν υπάρχουν σχόλια: