e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών με τον Ανδρέα Λοβέρδο


19.11.2021. Ρεπορτάζ: Μάκης Αδαμόπουλος | Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης


Συνάντηση με τον Βουλευτή και υποψήφιο πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Ανδρέα Λοβέρδο είχε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.


Ο κ. Λοβέρδος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την υποδοχή και αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχαν ιδίως την περίοδο που ήταν υπουργός. «Συζητήσαμε για την σημερινή ημέρα, Παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των μικρών παιδιών. Είναι μία μέρα που μας συγκινεί και μας κάνει να σκεφτόμαστε τις υποχρεώσεις που έχουμε. Πρόσφατα, ψηφίσαμε στην Βουλή έναν νόμο που περιελάμβανε την αυστηροποίηση των ποινών για την κακοποίηση των μικρών παιδιών μέσα στην οικογένεια» τόνισε ο κ. Λοβέρδος και σημείωσε ότι αναφέρθηκαν, ακόμη, σε θέματα επίκαιρα, όπως είναι η πανδημία και οι υποχρεώσεις που έχει τόσο η Πολιτεία όσο και η Εκκλησία.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στην περίοδο που ο κ. Λοβέρδος ήταν υπουργός Παιδείας και στις λύσεις που ήταν διατεθειμένος να δώσει σε σοβαρά ζητήματα. Του ευχήθηκε, επίσης, να έχει δύναμη και υγεία για έναν αγώνα καθαρό και τίμιο.





Δεν υπάρχουν σχόλια: